Ajankohtaista

Keikoilla on kivaa. #täysii #lutakko Foto: Antti Närhi

Kommentoi

Euran kevät meets Pariisin Kevät. Perjantai on mahdollisuuksia täynnä!

Kommentoi

Perjantai!

Kommentoi

Tässäpä erittäin kompakti suomirock-historiikki mahdutettuna kymmeneen minuuttiin, hyvä kundit, aika suoritus! Kunniamaininta videototeutuksesta värimäärittelyineen ja fonttivalintoineen, esimerkillistä työtä! Ja nöyrä kiitos tietty myös meidän biisin sisällyttämisestä kappalelistaan.

Kommentoi

Pariisin Kevät facts

Pariisin Kevät perustettiin vuonna 2006. Keikkailevana bändinä PK aloitti vuonna 2010 ja kokoonpano on pysynyt alusta asti samana. Ensimmäinen single ”Samoilla raiteilla” ilmestyi vuonna 2007. Pariisin Kevät on Arto Tuunela, Artturi Taira, Ilari Kivelä, Jussi Hietala, Antti Pouta ja Reko Aho.

Diskografia

•  Meteoriitti  (2008)
•  Astronautti  (2010)
•  Kaikki on satua  (2012)
•  Jossain on tie ulos  (2013)
•  Musta laatikko  (2015)
•  Kuume  (2017)

Keikat

Pariisin Kevät keikat

Pariisin Kevät - Videot